Våra tjänster

Som partner har du möjlighet att välja bland ett brett utbud av tjänster. Oavsett om du väljer en eller alla garanteras du samma uppmärksamhet på detaljer och exceptionellt höga kvalitetsstandarder.

Vi tror att användning av våra tjänster, vår kunskap och vår expertis kommer att hjälpa dig i din väg till framgång.

Account Management

När du blir partner kommer du att tilldelas en dedikerad kontoansvarig som kommer att vara ansvarig för att förstå dina önskemål och behov och ge hjälp under hela din väg till framgång.

Kontohanterare kommer att samordna de många olika serviceteamen för att tillhandahålla skräddarsydda lösningar för ditt varumärke.

Design & Förpackning

Du får möjlighet att arbeta med vårt professionella designteam för att skapa ditt etikettkonstverk, varumärke, logotyp och design.

Vi kan köpa din förpackning, eller så kan du välja bland de bästa förpackningslösningarna från vårt bibliotek och lämna resten till oss. Vi kan packa alla storlekar från 50 g och uppåt.

Export & Logistik

Från en påse till internationella containertransporter kan GA ge dig den perfekta lösningen.

Vår investering i dropptransport innebär att du kan dra nytta av och få ditt märke av sällskapsdjur levererat till dina lokaler eller dina kunders dörr inom 48 timmar (48-timmarsleverans är endast tillgänglig i Storbritannien).

Du kan läsa mer om vår Export & Logistik genom klicka här.

Financial Services

Med omedelbar 28-dagars kredit ger GA Pet Food Partners dig flexibiliteten att hantera din ekonomi.

Global export och översättningar

Vi förstår hur utmanande global export kan vara. Därför förser vi dig med dedikerade flerspråkiga experter som kommer att hantera de nödvändiga exportcertifieringarna för dig.

Du kan alltid prata med någon på ditt modersmål. Med ett multinationellt lag från hela världen kan du förvänta dig att få en fullständig översättningstjänst.

Globalt nätverk

Du kommer att få den unika möjligheten att få tillgång till en mängd globala anslutningar för att växa ditt varumärke över hela världen.

IT-tjänster

Som partner kan du förvänta dig fullständigt IT-stöd från GA Pet Food Partners, oavsett om det är att göra beställningar online eller integrera ditt webbsystem med vårt.

Laboratorie- och kvalitetstjänster

Som partner kommer du att uppleva de strängaste kvalitetsinspektionerna av maten som produceras för ditt varumärke, så att din produkt uppfyller de högsta GA-kvalitetsnormerna.

Vi investerar för att säkerställa din framgång. Med en av de senaste investeringarna som ett nytt laboratorium på plats, Klicka här för att ta reda på mer. Dessutom kommer du att få tillgång till de mest uppdaterade labinnovationerna.

Tillverkning

Genom att bli en partner får du omedelbar tillgång till världens finaste, unika Freshtrusion teknik och process, omedelbart förse ditt varumärke med tydliga USP: er på marknaden. Dessutom får du möjlighet att välja recept från våra många serier.

Näring och formulering

Du kan förvänta dig en mängd erfarenhet och expertis när det gäller näring på GA. Med över 30 års erfarenhet av att formulera mer än 1,000 recept är vi väl lämpade att ge expertråd näringsråd.

GA: s nutritionister arbetar nära med upphandling och FoU för att säkerställa att de mest innovativa recepten formuleras för att du ska kunna sätta ditt namn på.

Partner Brand Marketing

Du kommer att få marknadsinsikt och varumärkesvägledning som gör att ditt varumärke kan inta en unik position på marknaden.

Från strategisk marknadsföringsplanering till enkla dagliga marknadsföringsaktiviteter, GA: s Partner Brand Marketing Team har expertis för att hjälpa dig att växa ditt varumärke.

Projektledning

Du kan förvänta dig att ett dedikerat projektteam levererar ditt projekt i tid, på budget och enligt din exakta specifikation.

Oavsett hur litet eller stort ditt projekt är, kan du alltid förvänta dig samma exceptionella kvalitet.