Våra Tjänster

Som partner har du möjlighet att välja mellan ett brett utbud av tjänster. Oavsett om du väljer en eller alla tjänster är du garanterad samma noggrannhet och exceptionellt höga kvalitetsstandarder.

Vi tror att våra tjänster, vår kunskap och vår expertis kommer att hjälpa dig på vägen mot framgång.

Account Management

När du blir partner får du en dedikerad Account Manager som ansvarar för att förstå dina önskemål och behov och ger dig hjälp på vägen mot framgång.

Account Managers samordnar de många olika serviceteamen för att tillhandahålla skräddarsydda lösningar för ditt varumärke.

Reece Chappelow, kreativ designer, GA Pet Food Partners Designteam

Design och Förpackning

Du kommer att få möjlighet att samarbeta med vårt professionella designteam för att skapa din etikett, ditt varumärke, din logotyp och din design.

Vi kan köpa dina förpackningar, eller så kan du välja bland de bästa förpackningslösningarna i vårt bibliotek och överlåta resten till oss. Vi kan förpacka alla storlekar från 50 g och uppåt.

Export och Logistik

Från en enda väska till internationella containerförsändelser - GA kan erbjuda dig den perfekta lösningen.

Vår satsning på direktleverans innebär att du kan dra nytta av detta och få ditt märke av djurfoder levererat till dina lokaler eller till dina kunders dörr inom 48 timmar (48-timmarsleverans är endast tillgänglig i Storbritannien).

Du kan läsa mer om vår export och logistik genom att klicka här.

Finansiella Tjänster

Med 28 dagars omedelbar kredit ger GA Pet Food Partners dig flexibiliteten att hantera din ekonomi.

Maria Ayala, spansk kontoansvarig, GA Pet Food Partners

Global Export och Översättningar

Vi förstår hur utmanande global export kan vara. Därför erbjuder vi dig engagerade flerspråkiga experter som sköter de nödvändiga exportcertifieringarna åt dig.

Du kan alltid tala med någon på ditt modersmål. Med ett multinationellt team från hela världen kan du räkna med att få en komplett översättningstjänst.

Globalt Nätverkande

Du kommer att få en unik möjlighet att få tillgång till en mängd globala kontakter för att utveckla ditt varumärke i hela världen.

IT-Tjänster

Som partner kan du förvänta dig fullt IT-stöd från GA Pet Food Partners, oavsett om det handlar om att göra beställningar online eller integrera ditt webbsystem med vårt.

Laboratorie- och Kvalitetstjänster

Som partner får du ta del av de strängaste kvalitetsinspektionerna av de livsmedel som produceras för ditt varumärke, vilket säkerställer att din produkt uppfyller de högsta GA-standarderna för livsmedelskvalitet.

Vi investerar för att säkerställa din framgång. En av de senaste investeringarna är ett nytt laboratorium på plats, Klicka här för att få veta mer. Dessutom får du tillgång till de senaste laboratorieinnovationerna.

Tillverkning

Genom att bli partner får du omedelbar tillgång till världens bästa, unika Freshtrusion -teknik och process, vilket ger ditt varumärke en tydlig särställning på marknaden. Dessutom får du möjlighet att välja vilka recept som helst från våra många sortiment.

GA Pet Food Partners Nutrition Team

Näring och Formulering

Du kan förvänta dig en stor erfarenhet och expertis när det gäller kost på GA. Med över 30 års erfarenhet av att formulera mer än 1,000 recept är vi väl lämpade att ge expertråd om näringslära.

GA:s nutritionister har ett nära samarbete med upphandling och forskning och utveckling för att se till att de mest innovativa recepten formuleras så att du kan sätta ditt namn på dem.

Marknadsföring av Partnervarumärken

Du kommer att få marknadsföringsinsikt och varumärkesvägledning som gör det möjligt för ditt varumärke att inta en unik position på marknaden.

Från strategisk marknadsföringsplanering till enkla dagliga marknadsföringsaktiviteter - GA:s Partner Brand Marketing Team har expertisen för att hjälpa dig att utveckla ditt varumärke.

Projektledning

Du kan förvänta dig ett engagerat projektteam som levererar ditt projekt i tid, inom budget och enligt dina exakta specifikationer.

Oavsett hur litet eller stort ditt projekt är kan du alltid förvänta dig samma exceptionella kvalitet.