Att skapa ditt eget varumärke av världens finaste sällskapsdjur har aldrig varit så enkelt ...

Här på GA Pet Food Partners brinner vi för att tillverka och leverera världens finaste sällskapsdjur. Som partner kan du använda vår expertis för att skapa din egen framgång med egna varumärken.

Ditt val av recept

Våra recept utvecklades just för dig.

Som en MyLabel partner, du har valet att välja bland våra läckra, mycket näringsrika och beprövade recept. Det finns fem olika intervall att välja mellan, var och en ger ett urval av recept för att möta de specifika behoven hos olika slutkunder.

Oavsett vilket val du gör får du 30 års kunskap, expertis och engagemang i varje väska. Använd intervallväljaren nedan för att ta reda på mer om de spännande recept som finns.

SUPERFOOD 65®

Du har nu möjlighet Superfood 65®-sortimentet innehåller ett urval av recept med det finaste nylagade råköttet som är försiktigt kokt för att skydda det värdefulla proteinet, plus en blandning av näringsrikt nyttiga supermat.

Använd vår unika Freshtrusion™ -processen har vi skapat recept som har minst 35% nylagat innehåll.

Ladda ner produktlistan

CONNOISSEUR KATT

Connoisseur Cat-sortimentet har utvecklats speciellt för att tillhandahålla ett urval av recept med högt proteininnehåll och högt totalt djurinnehåll som är oemotståndliga för katter.

Sortimentet har utformats för att erbjuda ett sortiment av de finaste nylagade animaliska proteinkällorna med tillsatta funktionella ingredienser som hjälper till att ta hand om kattens hälsa.

Ladda ner produktlistan

KORNFRI

Grain Free-sortimentet innehåller ett urval av de finaste nylagade, näringsrika och mycket smältbara animaliska proteinkällorna.

Sortimentet har formulerats med sötpotatis och potatis för att vara lämpligt för dem med spannmålsintolerans / känslighet. Tillagda Prebiotics MOS och FOS hjälper till att stödja matsmältningen vilket i sin tur hjälper till att producera mindre, fastare avföring.

Ladda ner produktlistan

SUPERPREMIUM

Super Premium-serien drar nytta av en mängd proteinkällor av hög kvalitet.

Sortimentet erbjuder ett urval av allergivänliga recept formulerade utan vanliga matallergener för hundar - nötkött, fläsk, vete, vetegluten, mejeriprodukter och soja.

Ladda ner produktlistan

NATURALS

Du har nu möjlighet Naturals sortimentet erbjuder ett urval av recept som drar nytta av de finaste nylagade proteinkällorna.

Sortimentet innehåller en mängd olika recept som är formulerade för husdjur med känslig matsmältning. Alla recept konserveras också naturligt med hjälp av rosmarin-extrakt och innehåller inga tillsatta konstgjorda färger eller konserveringsmedel.

Ladda ner produktlistan

FUNKTIONELLA BEHANDLINGAR

Funktionella husdjurssjukdomar blir allt mer populära bland husdjursägare som fokuserar på näring och välbefinnande.

Vi har utvecklat 5 unika recept formulerade för att ge olika funktionella fördelar, t.ex. Hud & rock, Digestive, Dental, Lugnande och Immune. Varje recept för funktionell behandling är formulerat med minst 50% nylagade proteinkällor.

Ladda ner produktlistan

Freshtrusion™

Varför ditt produkten är bättre än resten ...

Freshtrusion™ är mer än en process, det är en resa som börjar vid de gårdar och fiske vi känner till och litar på. Från transport med kall kedja till omfattande kvalitetskontroller och 82 ° C matlagning, Freshtrusion™ höjer kvaliteten på ditt husdjur långt över resten. Genom att välja GA Pet Food Partners får du inte bara våra Freshtrusion™ -processen men vår mångåriga expertis, vilket gör det till ett oemotståndligt val för både husdjur och husdjursägare.

  • Betrodda gårdar och fiske

  • Köldkedjetransport

  • Mild 82ºC matlagning och våra egna högkvalitativa oljor

  • Upp till 100% färsk kött inkludering

Ditt val av väskor

Vi förstår vikten av bra förpackningar och vi förstår också att världens finaste sällskapsdjur förtjänar att vara i de finaste påsarna. Därför har vi tillhandahållit ett val så att du kan välja vad som är rätt för ditt varumärke för att locka dina slutkunder.

Differentiera lätt

Nedanstående anspråk gäller alla för samma recept. Som en MyLabel partner, valet är ditt när det gäller att skilja ditt recept från marknaden.

65% TOTALT kyckling

35% FÖRBEREDT

FRIGÅENDE

BRITISK KYLLNING

En omsorgsfull blandning av

5 SUPERFODER

Ditt val av receptkrav

Vi inser vikten av påståenden, och det är därför vi formulerar recept för att ge dig ett brett urval av alternativ. Med ett recept finns det många sätt att ”positionera” ditt varumärke på marknaden.

Som vi vet kan denna process vara tidskrävande och utmanande på grund av regler. Vi har gjort allt för dig. Du kommer att få många anspråksalternativ att välja mellan för ditt varumärke.

Det är så lätt att bli en MyLabel partnern

Det finns fyra steg för att bli handelspartner med GA Pet Food Partners, och vi strävar efter att göra det så enkelt som möjligt.

Steg 1: Bli A MyLabel partner

Kontakta GA för att öppna ditt konto idag. Oavsett om du är baserad i Storbritannien eller i Europa har vi ett enkelt onlineformulär som du kan fylla i.

Fyll i ett nytt kontoformulär

Steg 2: Val av recept

Välj bland utvalda beprövade områden som Grain Free, Superfood 65, Connoisseur Cat och andra spännande alternativ.

Ladda ner våra produktlistor

Steg 3: Förpackning och etikettdesign

Välj en väska design från vårt varierade urval och design din etikett i 5 enkla steg med våra anpassningsbara etikettdesigner.

Ladda ner vårt 5 enkla steg-häfte

Steg 4: Skicka & MyBox Delivery

Ditt varumärke av högkvalitativt sällskapsdjurmat kan levereras direkt till dig eller med hjälp av MyBox Delivery, till din kunds dörr.

Lär dig mer om våra MyBox Delivery SERVICE

Ytterligare fördelar för MyLabel partner

Fördelarna med att bli partner på GA fortsätter när vi tillhandahåller andra viktiga tjänster som vår partnerportal. Inom portalen erbjuder vi onlinebeställning som gör att du kan göra en beställning från flera enheter när du är på resande fot och var som helst i världen.

Dessutom tillhandahåller partnerportalen MyHub innehåll - en plattform som tillhandahåller de senaste nyheterna om sällskapsdjurmat, näringsråd och en FAQ-tjänst som garanterar svar på alla frågor inom 24 timmar.

Slutligen är en annan tjänst som finns (i Storbritannien) MyBox Delivery. Tillåter dig att göra en beställning och få en leverans inom 24 timmar till din dörr eller din kunds dörr.

Partnerportal

Vi förstår behovet av bekvämlighet, varför vi har skapat en onlinebeställningsplattform som låter dig göra beställningar när som helst på dygnet, var som helst i världen. Allt du behöver är din enhet och dina inloggningsuppgifter.

Kommer snart till europeiska marknader.

MyBox Delivery

Du har tillgång till ett brett utbud av produkter som kan beställas när som helst. Dessa produkter kan levereras till vår dörr eller till din kunds dörr inom 48 timmar * via vår pålitliga budtjänst.

* 48 timmars leverans är endast tillgänglig i Storbritannien.

MyHub

MyHub har skapats för att ge dig ett enkelt, enkelt och tillgängligt sätt att utnyttja de senaste nyheterna om husdjur, trender, näringsinsikt, varumärkesvägledning och möjligheter att hjälpa ditt varumärke att växa.

Tillgänglig för brittiska och ROI-partners.

Dina hängivna MyLabel Account Manager

När du blir partner kommer du att tilldelas en dedikerad kontoansvarig som ansvarar för att förstå dina önskemål och behov och ge hjälp under hela din väg till framgång.

Kontohanterare kommer att samordna de många olika serviceteamen för att tillhandahålla skräddarsydda lösningar för ditt varumärke.