Det har aldrig varit så enkelt att starta ett eget husdjursfoderföretag...

här på GA Pet Food Partners, vi brinner för att göra och leverera världens bästa djurfoder. Som partner har du möjlighet att använda vår expertis för att skapa din egen private label-framgång.

Ta en stund för att titta på videon för att höra från Lisa på Doolittles Pet Superstore, som förklarar hur enkelt det är att starta ditt eget märke av djurfoder med GA.

Ditt val av recept för djurfoder

Våra recept för djurfoder är utvecklade just för dig.

Som en MyLabel partner, du kan välja från något av våra välsmakande, mycket näringsrika och beprövade recept för djurfoder. Det finns fem olika serier att välja mellan, var och en ger ett urval av recept för att möta de specifika behoven hos olika slutkunder.

Oavsett vad du väljer kommer du att få 30 års kunskap, expertis och engagemang i varje påse med utsökt husdjursmat. Du kan använda sortimentsväljaren nedan för att lära dig mer om de spännande recepten som finns.

Du kommer att bli bortskämd med valmöjligheter, med vår omfattande meny med världens bästa torrfoderrecept för både katter och hundar.

SUPERFOOD 65®

Superfood 65®-sortimentet innehåller ett urval av recept med det finaste färska förberedda köttet som kokats försiktigt för att skydda det värdefulla proteinet, plus en blandning av näringsrika superfoods.

Med hjälp av vår unika Freshtrusion™-process har vi skapat recept som innehåller minst 35 % färskt innehåll.

LADDA NED PRODUKTLISTAN
65% totalt med minst 35% nylagat kött, vår Superfood 65 hundmatssortimentet är ett superbt kötterbjudande kombinerat med en blandning av unika superfoods

CONNOISSEUR CAT

Connoisseur Cat-sortimentet har utvecklats särskilt för att erbjuda ett urval av recept med högt proteininnehåll och högt djurinnehåll som är oemotståndliga för katter.

Sortimentet har utformats för att erbjuda ett sortiment av de finaste färska förberedda animaliska proteinkällorna med tillsatta funktionella ingredienser för att hjälpa till att ta hand om kattens hälsa.

LADDA NED PRODUKTLISTAN
Connoisseur Cats djurfodersortiment har utvecklats speciellt för att tillhandahålla ett urval av recept med högt proteininnehåll och högt totalt djurinnehåll som är oemotståndliga för katter.

Spannmålsfritt

Det spannmålsfria sortimentet innehåller ett urval av de bästa färska förberedda, näringsrika och lättsmälta animaliska proteinkällorna.

Sortimentet har utformats med sötpotatis och potatis för att vara lämpligt för dem med spannmålsintolerans/överkänslighet. De tillsatta prebiotikorna MOS och FOS hjälper till att stödja matsmältningen, vilket i sin tur bidrar till mindre och fastare avföring.

LADDA NED PRODUKTLISTAN
Sortimentet Grain Free djurfoder inkluderar ett urval av de finaste nyberedda, näringsrika och lättsmälta animaliska proteinkällorna perfekt anpassade för både katter och hundar.

SUPERPREMIUM

Super Premium-sortimentet drar nytta av en mängd olika proteinkällor av hög kvalitet.

Sortimentet innehåller ett urval av hypoallergena recept som är formulerade utan vanliga allergener för hundar - nötkött, griskött, vete, vetegluten, mejeriprodukter och soja.

LADDA NED PRODUKTLISTAN

GODHET KORN

Goodness Grains-serien erbjuder ett urval av recept som drar nytta av de finaste nyberedda proteinkällorna och nyttiga spannmål för att stödja husdjur med känslig matsmältning.

Spannmål innehåller naturligt mycket fibrer, vilket hjälper ditt husdjur att känna sig mätt och nöjd. Hälsosamma spannmål ger näringsrika och smältbara näringsämnen som essentiella fettsyror, vitaminer och mineraler – viktigt för en komplett och balanserad kost och för att stödja ett hälsosamt immunförsvar.

LADDA NED PRODUKTLISTAN

FUNKTIONELLA GODISAR

Funktionella husdjursgodis blir allt populärare bland husdjursägare med fokus på näring och välbefinnande.

Vi har tagit fram fem unika recept formulerade för att ge olika funktionella fördelar som t.ex Hud & Päls, matsmältning, tandvård, Lugnande samt immunförsvar. Varje recept för Functional Treat är formulerat med minst 50 % färska förberedda proteinkällor.

LADDA NED PRODUKTLISTAN
Vi har utvecklat 5 unika funktionella godsaker för både katter och hundar formulerade för att ge olika funktionella fördelar såsom hud & päls, matsmältningssystemet, tandvård, lugnande och immunförsvar. Varje Functional Treat-recept är formulerat med minst 50 % nyberedda proteinkällor.
Freshtrusion skyddar allt det goda i proteinet och gör dina foderrecept oemotståndliga för både hundar och katter.

Freshtrusion®

Varför din husdjursmat är bättre än resten...

Freshtrusion® är mer än en process; det är en resa som börjar på de gårdar och fiske som vi känner till och litar på. Från kylkedjetransport till omfattande kvalitetskontroller och 82ºC matlagning, Freshtrusion® höjer kvaliteten på ditt husdjursfoder långt över resten. Genom att välja GA Pet Food Partners, du vinner inte bara vår Freshtrusion® process men vår år av expertis, vilket gör det till ett oemotståndligt val för både husdjur och husdjursägare.

  • Förtroendevalda Gårdar och Fiskerier

  • Kylkedjetransport

  • Mild 82ºC Matlagning och våra egna högkvalitativa oljor

  • Upp till 100 % färskt kött

Ditt val av påsar

Vi förstår vikten av utmärkta förpackningar, och vi förstår också att världens finaste husdjursmat förtjänar att vara i de finaste påsarna. Det är därför vi har tillhandahållit ett val så att du kan välja det som är rätt för ditt varumärke för att attrahera dina slutkunder.

Starta ditt eget sortiment av djurfoder för katter och hundar. GA Pet Food Partners brinner för att göra och leverera världens bästa djurfoder. Som partner kan du använda vår expertis för att skapa din egen private label-framgång.

Differentiera Enkelt

Påståendena nedan är alla för samma recept för djurfoder. Som en MyLabel partner, valet är ditt när det gäller att skilja ditt recept från marknaden.

Totalt 65% Kyckling

35% Färskt Förberedd

FRIGÅENDE

BRITTISK KYCKLING

EN NOGGRANN BLANDNING AV

5 SUPERFOODS

Ditt val av sällskapsdjursrecept hävdar

Vi inser vikten av påståenden om djurfoder, och det är därför vi formulerar recept för att ge dig ett brett urval av alternativ. Med ett recept finns det många sätt att "positionera" ditt varumärke på marknaden.

Som vi vet kan denna process vara tidskrävande och utmanande på grund av regelverk. Vi har gjort allt arbete åt dig, och du kommer att få massor av anspråksalternativ att välja mellan för ditt varumärke.

Vi inser vikten av påståenden, och det är därför vi formulerar djurfoderrecept för att ge dig ett brett urval av alternativ. Med ett recept finns det många sätt att positionera ditt varumärke på marknaden.

Det är så enkelt att bli en MyLabel-partner

Det finns fyra steg för att bli handelspartner hos GA Pet Food Partners, och vi strävar efter att göra det så enkelt som möjligt.

Kontakt GA Pet Food Partners för att öppna ditt konto idag. Oavsett om du är baserad i Storbritannien eller Europa, har vi ett enkelt onlineformulär som du kan fylla i.

Steg 1: Bli en MyLabel-Partner

Kontakta GA för att öppna ditt konto idag. Oavsett om du är baserad i Storbritannien eller Europa har vi ett enkelt onlineformulär som du kan fylla i.

FYLL I ETT NYTT KONTOFORMULÄR
Välj från utvalda beprövade djurfodersortiment som Grain Free, Superfood 65, Connoisseur Cat och andra spännande alternativ.

Steg 2: Val av Recept

Välj från utvalda beprövade djurfodersortiment som Grain Free, Superfood 65, Connoisseur Cat och andra spännande alternativ.

LADDA NED VÅRA PRODUKTLISTOR
Välj en design för foderpåsar från vårt varierade utbud och designa din etikett i 5 enkla steg med hjälp av våra anpassningsbara etikettdesigner.

Steg 3: Design av Förpackningar och Etiketter

Välj en påsdesign från vårt varierande utbud och skapa din etikett i 5 enkla steg med hjälp av våra anpassningsbara etikettdesigns.

LADDA NED VÅR BROSCHYR MED 5 ENKLA STEG
Vi kan leverera ditt märke av ultrakvalitativt djurfoder direkt till dig eller genom att använda vår MyBox Delivery service direkt till din kunds dörr.

Steg 4: Försändelse och MyBox-Leverans

Ditt märke av högkvalitativt djurfoder kan levereras direkt till dig eller, om du använder MyBox Delivery till din kunds dörr.

LÄS MER OM VÅR MYBOX-LEVERANSTJÄNST

Ytterligare fördelar för MyLabel-partner

Fördelarna med att bli partner på GA Pet Food Partners fortsätta när vi tillhandahåller andra nyckeltjänster, såsom vår partnerportal. Inom portalen tillhandahåller vi onlinebeställning som gör att du kan lägga en beställning från flera enheter när du är på resande fot och var som helst i världen.

Partnerportalen tillhandahåller dessutom ClubGA-innehåll – en plattform som tillhandahåller de senaste nyheterna från husdjursfoderbranschen, näringsråd och en FAQ-tjänst som garanterar svar på alla frågor inom 24 timmar.

Slutligen är en annan tillgänglig tjänst (i Storbritannien). MyBox Delivery, vilket gör att du kan beställa en beställning av husdjursmat och få leverans inom 24 timmar till din dörr eller din kunds dörr.

Vi har många ytterligare förmåner tillgängliga för dig när du går med GA Pet Food Partners, inklusive en enkel onlinebeställningsportal och MyBox Delivery tjänsten.
Vi förstår behovet av bekvämlighet, och det är därför vi har skapat en onlinebeställningsplattform som gör att du kan beställa djurmat när som helst på dygnet, var som helst i världen.

Partner Portal

Vi förstår behovet av bekvämlighet, och därför har vi skapat en onlinebeställningsplattform som gör att du kan beställa när som helst på dygnet, var som helst i världen. Allt du behöver är din enhet och dina inloggningsuppgifter.

Kommer snart till europeiska marknaden.

Med MyBox Delivery, kan ditt husdjursfoder levereras till din dörr eller din kunds dörr inom 48 timmar* via vår betrodda budtjänst.

MyBox Delivery

Du har tillgång till ett brett utbud av djurfoderprodukter som kan beställas när som helst. Dessa produkter kan levereras till din eller din kunds dörr inom 48 timmar* via vår betrodda budtjänst.

*48 timmars leverans är endast tillgänglig i Storbritannien.

MyHub har skapats för att ge dig ett enkelt, enkelt och tillgängligt sätt att utnyttja de senaste nyheterna om husdjur, trender, näringsinsikt, varumärkesvägledning och möjligheter att hjälpa ditt varumärke att växa.

Klubb GA

Club GA är en helt ny exklusiv gemenskap som är tillgänglig via Partner Portal, Club GA är en helt ny exklusiv community. Ett utrymme för att lära, ställa frågor och få tillgång till kontinuerlig expertis och resurser för att hjälpa dig som företagare. Målen är enkla, att skapa en onlinegemenskap. En plats där GA-partners som du själv kan dela erfarenheter, samarbeta, debattera heta ämnen och få kontakt genom att be om hjälp från dina GA-experter.

Tillgänglig för partner i Storbritannien och ROI.

Abbey Whittle, GA Pet Food Partners, Irland Account Manager
Christopher Savery, GA Pet Food Partners, Skottland Account Manager
Linda Kirby-Smith, GA Pet Food Partners, North West England Account Manager
Anita Kubecka, GA Pet Food Partners, Polen Account Manager
Jose Pinto, GA Pet Food Partners, Portugal Account Manager
Ewa Jaworska, GA Pet Food Partners, Account Manager i Sydöstra England
Maria Rosa Vagliviello, GA Pet Food Partners, Italien Account Manager
Gaynor Ware, GA Pet Food Partners, South West England Account Manager
Jemma Barton, GA Pet Food Partners, Frankrike Account Manager
Andrea Fusco, GA Pet Food Partners, Inhouse Account Manager
Magdalena Świechowska, GA Pet Food Partners, Tyskland Account Manager
Maria Ayala, GA Pet Food Partners, Spanien Account Manager

Din dedikerade MyLabel Account Manager

När du går med oss ​​som partner prioriterar vi din framgång genom att tilldela dig en dedikerad Account Manager. Denna expert kommer att vara din betrodda kontaktpunkt, engagerad i att förstå dina unika mål, preferenser och krav. De kommer att ge orubbligt stöd under hela din resa med oss, för att säkerställa att alla dina behov tillgodoses effektivt.

Våra Account Managers är utmärkta i att koordinera de olika serviceteamen inom vår organisation. Genom att arbeta nära dessa team kommer de att utveckla skräddarsydda lösningar speciellt utformade för ditt varumärke. Denna samarbetsstrategi säkerställer att du får personligt anpassat stöd, vilket maximerar potentialen för ditt varumärkes framgång.