Införande MyHub

MyHub har skapats för att ge dig ett enkelt, enkelt och tillgängligt sätt att utnyttja de senaste nyheterna om husdjur, trender, näringsinsikt, varumärkesvägledning och möjligheter att hjälpa ditt varumärke att växa.

Vi uppdaterar MyHub varje vecka för att säkerställa att den innehåller det mest uppdaterade innehållet. Du kan också ställa frågor på vår MyHub sida som vi strävar efter att svara på inom 24 timmar.

Hur får jag tillgång till den?

När du loggar in på ditt onlinekonto hittar du MyHub innehåll*. Du kan enkelt navigera på sidan genom att klicka på relevant innehåll. Varje kategori är färgkodad för enkelhetens skull, och vi tillhandahåller även en sökfunktion om du letar efter specifikt innehåll. Du kan sedan klicka på produkter och göra din beställning enkelt.

När vi lanserar en ny produkt följer vi alltid upp den med en MyHub inlägg, så genom att regelbundet kontrollera kan du vara en av de första som får närings- eller marknadsföringsinsikter om våra nya produkter. Vi har också en rad underhållande och informativ infografik om en mängd olika ämnen, från "Varför små raser blir populärare" till "Fördelarna med Freshtrusion teknologi".

Vill veta mer? Helt enkelt logga in på din online-portal och ta en titt på all tillgänglig information till hands.

* För närvarande endast tillgängligt i Storbritannien och ROI.

MyHub är tillgänglig när du är, 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan och på din bärbara dator, telefon eller surfplatta.

MyHub är tillgänglig var du än är, 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan, på din bärbara dator, telefon eller surfplatta.

MyHub Förhandsvisning

Nedan följer ett utdrag från en av de senaste artiklarna om MyHub. Du kan hitta detta och många fler spännande och informativa inlägg på MyHub portal varje vecka. Klicka på knappen nedan för att gå direkt till MyHub portal.

Direkt till konsument - En möjlighet för sällskapsdjur!

By Matthew Aiken

Djurägare drar full nytta av olika sätt på vilka de kan köpa sina produkter. Oavsett om du är en oberoende djuraffärsägare, en onlineåterförsäljare eller erbjuder båda, vet vi att shoppingvanorna ständigt utvecklas.

Online försäljning

Under COVID-19-pandemin har e-handel sett en ökning av försäljningen, med 28% av husdjursägare som hävdar att de sannolikt kommer att handla online i framtiden efter att pandemin har upphört. Mellan 2014 och 2019 ökade onlineförsäljningen med 24%, och många analytiker räknar med att e-handelstillväxten kommer att fortsätta efter pandemin.

MyBox Delivery

Här på GA vill vi säkerställa att du får bästa möjliga verktyg för att möta din kunds förväntningar. Oavsett om du äger en oberoende djuraffär eller är en onlineåterförsäljare vet vi att shoppingvanorna alltid förändras.

Du har nu möjlighet MyBox delivery service är en innovativ tjänst som låter dig leverera husdjursmat till dina kunder, lokalt och nationellt, på bara 48 timmar. Den här tjänsten är fantastisk för alla partners att använda, precis som den gör INTE kräver att du är online för att använda den här tjänsten.

En husdjursägare surfar på MyHub plattform med sin beaglehund

För att fortsätta läsa den här artikeln och upptäcka mer spännande innehåll, klicka på knappen till höger för att tas till MyHub portal.

MyHub