Skjut MyBespoke Minsta beställning på fem ton Arbeta med vårt världsledande team av nutritionister och vår FoU-avdelning för att skapa ett skräddarsytt recept för ditt varumärke Dra nytta av de senaste insikterna för sällskapsdjurmat för att hjälpa dig med ditt skräddarsydda påsval och design Tillgång till vår Freshtrusion ™ -teknologi Effektiv lagerhantering och distribution till över 50 länder världen över

Inuti varje påse med din skräddarsydda husdjursmat förstår vi att du litar absolut på att vi bara levererar det allra finaste receptet precis som du vill ha det.

Därför har vi i nästan 30 år köpt de bästa ingredienserna och upprätthåller ett kompromisslöst engagemang för världsledande spetskompetens genom vår banbrytande Freshtrusion-process.

Som en MyBespoke Partner, du får omedelbar tillgång till världens finaste foder för husdjursfoder näring, FoU och produktion - inklusive våra Freshtrusion™ -process och -teknik som omedelbart förser ditt varumärke med tydliga USP: er på marknaden.

Vi kommer att förse dig med marknadsinsikter, trender och design / förpackningsexpertis som hjälper dig att skapa dina skräddarsydda förpackningar och skräddarsy din marknadsföring mot dina valda målmarknader.

Vi kommer att samarbeta med dig för att underlätta dina produktionsprognoskrav via vårt SOP-system och sedan hantera ditt lager i vårt 400,000 XNUMX kvadratmeter distributionscenter och slutligen ge hjälp med global export och alla relevanta tullpapper och formaliteter.

Vår expertis används under hela din resa för att säkerställa din framgång på marknaden.

Bli en MyBespoke-partner

Här på GA arbetar vi hårt för att förstå våra partners och varumärket de vill skapa. Att formulera ett skräddarsytt recept kräver en tydlig vision, en realistisk budget och viktigast av allt, speciella påståenden kring den näringsrika godheten.

Vi tycker om att arbeta med en mängd olika partners som alla har sin egen tolkning av vad som är den bästa sällskapsdjurmat. Vi behandlar alla partners lika och ser till att varje avdelnings kompetens utnyttjas fullt ut för att leverera framgång.

Medan du huvudsakligen kommer att hantera vårt team av dedikerade kontoansvariga får du också tillgång till några av världens finaste näringsläkare, uppdaterad marknadsinsikt och naturligtvis tillgång till en världsledande produktionsanläggning.

Oavsett din storlek, oavsett var du befinner dig i världen, välkomnar vi dig alltid som partner på GA Pet Food Partners.