Träffa Vårt Ledarskapsteam

Möt GA Pet Food Partners Ledarteam och upptäck mer om deras roller, deras expertis och teamen de leder för att ge dig världens bästa foder för husdjur.

Roger Bracewell, Ordförande GA Pet Food Partners

Roger Bracewell

ORDFÖRANDE

Roger gick i Millfield School i Somerset och tillbringade sedan sitt "mellanår" med att sköta familjens gård efter att gårdschefen gått i förtidspension. Han tillbringade sedan tre år vid Royal Agricultural College och studerade landsbygdsförvaltning, innan han arbetade som ung markagent i Bolton.

År 1984 återvände han till familjens lantmäteriverksamhet och kvalificerade sig som Chartered Surveyor 1985. Han anslöt sig till sin far som delägare i familjens jordbruks- och markförmedlingsföretag 1986. Jordbruksföretaget började tillverka torrt extruderat foder för sällskapsdjur 1992, vilket var strax före Roger's fars, Tom Bracewell, död 1993.

Som ordförande ansvarar Roger för den administrativa delen av verksamheten, särskilt den juridiska, miljömässiga och IT-relaterade utvecklingen, samt fortsätter att ta hand om jordbruksverksamheten.

Giles Bracewell, Direktör GA Pet Food Partners

Giles Bracewell

Direktör

Född och uppvuxen i Lancashire, Giles har suttit i styrelsen för Golden Acres (GA Pet Food Partners) sedan dess bildning för nästan 30 XNUMX år sedan.

Efter att ha kvalificerat sig som Chartered Surveyor arbetade han i fritidsbranschen innan han återvände för att ta en aktiv roll på GA Pet Food Partners. Hans intressen inkluderar Wildlife and Conservation, förutom välgörande ändamål.

Jim Whittingham, Operations direktör, GA Pet Food Partners

Jim Whittingham

OPERATIV DIREKTÖR

Jim gick med GA Pet Food Partners 1991 efter att ha lämnat Lantbrukshögskolan. Till en början arbetade han på lantbrukssidan av vår verksamhet, men när sällskapsdjursdivisionen expanderade, flyttade Jim in i en produktions- och operativ roll och är nu ansvarig för både tillverknings- och distributionsanläggningarna.

Under åren har Jims position vuxit i takt med företaget, och han befordrades till styrelsen 2011. Jim tycker om att cykla, åka skidor och driva sitt familjeföretag på fritiden.

Diane Metcalfe, kostnadsdirektör, GA Pet Food Partners

Diane Metcalfe

KOSTNADSDIREKTÖR

Diane började i GA 2002 och började i teamet för konton och administration. De senaste åren har hon fokuserat enbart på GA Pet Food Partners' ekonomisk välfärd. 2014 befordrades hon till kostnadsdirektör, ansvarig för att kontrollera kostnader och budget i hela företaget.

Vid sidan av sin roll på GA är Diane en fru till John Metcalfe och en stolt mamma till två döttrar. På sin fritid gillar Diane att umgås med vänner och familj, läsa och campa (om vädret tillåter). Hon är också en hängiven ledare för sin lokala bäverscoutgrupp.

James Bracewell, Försäljningschef, GA Pet Food Partners

James Bracewell

FÖRSÄLJNINGSDIREKTÖR

James började arbeta på GA Pet Food Partners redan i tidig ålder; han tillbringade sina skol- och universitetshelger med att skaffa sig erfarenhet från olika delar av verksamheten. Efter att ha tagit examen med en BSc(Hons) in Rural Land Management vid The Royal Agricultural College 2012 arbetade han för ett antal nationella agenter innan han återvände hem till familjens lantmäteriföretag och kvalificerade sig som Chartered Surveyor.

James skötte familjens jordbruks- och fastighetsverksamhet och övergick till GA på heltid efter att ha arbetat för en stor veterinärkoncern och avslutat sin MBA vid Manchester Business School 2017.

William Bracewell, Produktionsdirektör, GA Pet Food Partners

William Bracewell

Produktionsdirektör

Will Bracewell gick med GA Pet Food Partners i januari 2012 som Köttkökschef. Ändå sträcker sig hans samarbete med GA tillbaka till 2006.

Will skaffade sig erfarenhet inom Produktion samtidigt som han arbetade mot sin magisterexamen i Food Production Management och skaffade sig expertis inom livsmedelssäkerhet och Lean Manufacturing-principer.

Utanför GA-livet kan Will hittas arbeta på gården med sin fru, Pippa och två barn, Harry och George.

Georgina Sims-Stirling, kommunikationsdirektör, GA Pet Food Partners

Georgina Sims-Stirling

KOMMUNIKATIONSDIREKTÖR

Georgina Sims-Stirling har varit med GA Pet Food Partners i tio år, med början som Field Account Manager i sydöstra och på senare tid som Partner Experience Manager som hanterade GA:s digitala transformation.

Georgina är medlem i Chartered Institute of Marketing och hoppas kunna bli fullt Chartered nästa år och få sin Fellow-medlemskapsstatus. Hon avslutade ett doktorandexamen i B2B digital marknadsföring 2020 och funderar på att ta en MBA i varumärkeshantering.

Hon är en passionerad anhängare av Women in Business och medlem i flera stödjande nätverk.

Utanför GA tillbringar Georgina varje ledig stund med sin unga familj och sin borderterrier, Dotty.

John Hewitt, direktör för tekniska tjänster, GA Pet Food Partners

John Hewitt

DIREKTÖR FÖR TEKNISK SERVICE

John Hewitt började på GA 2017 som Partner Brand Marketing Manager och fortsatte sedan med att leda teamet för tekniska tjänster, bestående av marknadsföring, design, nutrition, Forskning och utveckling, projekt och utbildning, innan han blev Technical Services Director.

John har en examen i marknadsföring. Hans bakgrund inkluderar att arbeta på Nike vid deras europeiska huvudkontor i Nederländerna och att vara föreläsare i Business Management på Runshaw Business Centre. John är en stolt pappa och tycker om att cykla, campa och resa.