Träffa Vårt Ledarskapsteam

Roger Bracewell

ORDFÖRANDE

Roger gick i Millfield School i Somerset och tillbringade sedan sitt "mellanår" med att sköta familjens gård efter att gårdschefen gått i förtidspension. Han tillbringade sedan tre år vid Royal Agricultural College och studerade landsbygdsförvaltning, innan han arbetade som ung markagent i Bolton.

År 1984 återvände han till familjens lantmäteriverksamhet och kvalificerade sig som Chartered Surveyor 1985. Han anslöt sig till sin far som delägare i familjens jordbruks- och markförmedlingsföretag 1986. Jordbruksföretaget började tillverka torrt extruderat foder för sällskapsdjur 1992, vilket var strax före Roger's fars, Tom Bracewell, död 1993.

Som ordförande ansvarar Roger för den administrativa delen av verksamheten, särskilt den juridiska, miljömässiga och IT-relaterade utvecklingen, samt fortsätter att ta hand om jordbruksverksamheten.

Dr. Andy Kettle

VERKSTÄLLANDE DIREKTÖR

Andy började arbeta för GA Pet Food Partners i januari 2012 som gemensam verkställande direktör med ansvar för tillverkning och logistik. Andy, som har en doktorsexamen i materialvetenskap, har 15 års erfarenhet av FMCG-produktion, främst inom livsmedelssektorn.

Han har haft olika positioner som platschef och styrelseledamot och har visat stor framgång när det gäller att skapa smidiga och lyhörda organisationer. Han är stolt far till tre flickor och hans intressen utanför arbetet är tennis och resor.

Giles Bracewell

Direktör

Född och uppfödd i Lancashire, har Giles varit i styrelsen för Golden Acres sedan dess bildning för nästan 30 XNUMX år sedan.

Efter att ha utbildat sig till Chartered Surveyor har han tillbringat sin tid i fritidsverksamheten innan han återvände för att ta en aktiv roll på GA Pet Food Partners. Bortsett från välgörande ändamål intresserar han sig för vilda djur och naturskydd.

Jim Whittingham

OPERATIV DIREKTÖR

Jim började på GA Pet Food Partners 1991 efter att ha lämnat Agricultural College. Till en början arbetade han på jordbrukssidan av vår verksamhet, men i takt med att djurfoderdivisionen expanderade övergick Jim till en roll inom produktion och drift och är nu ansvarig för både tillverknings- och distributionsanläggningarna.

Under åren har Jims position vuxit i takt med företaget och han befordrades till styrelsen 2011. På sin fritid tycker Jim om att cykla, åka skidor och sköta familjens lilla jordbruk.

Diane Metcalfe

KOSTNADSDIREKTÖR

Diane började på GA 2002, där hon började i gruppen för redovisning och administration. På senare år har hon fokuserat enbart på GA Pet Food Partners ekonomiska välfärd och 2014 befordrades Diane till Cost Director med ansvar för att kontrollera kostnader och budget i hela företaget.

Vid sidan av sin roll på GA är Diane gift med John Metcalfe och stolt mamma till två döttrar. På sin fritid umgås Diane gärna med vänner och familj, läser och campar (om vädret tillåter det). Hon är också en hängiven ledare för sin lokala byns bäverscoutgrupp.

James Bracewell

FÖRSÄLJNINGSDIREKTÖR

James började arbeta på GA Pet Food Partners redan i tidig ålder; han tillbringade sina skol- och universitetshelger med att skaffa sig erfarenhet från olika delar av verksamheten. Efter att ha tagit examen med en BSc(Hons) in Rural Land Management vid The Royal Agricultural College 2012 arbetade han för ett antal nationella agenter innan han återvände hem till familjens lantmäteriföretag och kvalificerade sig som Chartered Surveyor.

James skötte familjens jordbruks- och fastighetsverksamhet och övergick till GA på heltid efter att ha arbetat för en stor veterinärkoncern och avslutat sin MBA vid Manchester Business School 2017.

William Bracewell

Produktionsdirektör

Will Bracewell började på GA Pet Food Partners i januari 2012 som köksansvarig för kött. Hans samarbete sträcker sig dock tillbaka till 2006.

Will skaffade sig erfarenhet inom Produktion samtidigt som han arbetade mot sin magisterexamen i Food Production Management och skaffade sig expertis inom livsmedelssäkerhet och Lean Manufacturing-principer.

Utanför GA-livet arbetar Will på gården med sin fru Pippa och sina två barn Harry och George.

Georgina Sims-Stirling

KOMMUNIKATIONSDIREKTÖR

Georgina Sims-Stirling har arbetat för GA Pet Food Partners i 10 år, först som Field Account Manager i sydöst och sedan som Partner Experience Manager som hanterade den digitala omvandlingen inom GA.

Georgina är medlem i Chartered Institute of Marketing och hoppas bli helt certifierad nästa år och få status som Fellow. Hon har också avslutat en forskarutbildning i digital B2B-marknadsföring 2020 och planerar att genomföra en MBA i varumärkeshantering.

Hon är en passionerad anhängare av Women in Business och medlem i flera stödjande nätverk.

Utanför GA tillbringar Georgina varje ledig stund med sin unga familj och sin borderterrier Dotty.

John Hewitt

DIREKTÖR FÖR TEKNISK SERVICE

John Hewitt började på GA 2017 som Partner Brand Marketing Manager och fortsatte sedan att leda teamet för Technical Services, som består av Marketing & Design, Nutrition, Forskning och Utveckling och Projects, innan han blev Technical Services Director.

John har en examen i marknadsföring. Han har bland annat arbetat för Nike på deras europeiska huvudkontor i Nederländerna och är föreläsare i Företagsledning vid Runshaw Business Centre. John är stolt far och tycker om att cykla, campa och resa.