Möt vårt ledarskapsteam

Roger Bracewell

Ordförande

Roger gick på Millfield School i Somerset och tillbringade sedan sitt ”gap-år” med att driva familjens gård efter att Farm Manager tog tidig pension. Därefter tillbringade han tre år vid Royal Agricultural College och studerade lantgårdsförvaltning innan han arbetade som ung markagent i Bolton.

1984 återvände han till familjen markföretag och kvalificerade sig som Chartered Surveyor 1985. Han anslöt sig till sin far som partner i familjejordbruket och markbyråns verksamhet 1986. Jordbruksverksamheten började tillverka torrpressad sällskapsdjur 1992 , som var strax före Rogers far Tom Bracewells död 1993.

Som ordförande är Roger ansvarig för den administrativa sidan av verksamheten, särskilt den juridiska, miljö- och IT-utvecklingen, samt fortsätter att ta hand om lantbruksverksamheten.

Dr. Andy Kettle

Verkställande direktör

Andy anslöt sig till GA Pet Food Partners i januari 2012 som gemensam vd med ansvar för tillverkning och logistik. Andy, som har doktorsexamen i materialvetenskap, har 15 års erfarenhet av FMCG-produktion, främst inom livsmedelssektorn.

Han har haft olika webbplatslednings- och styrelseledamöter och har visat betydande framgång med att skapa magra och lyhörda organisationer. Han är en stolt far till tre flickor och hans intressen utanför jobbet inkluderar tennis och resor.

Giles Bracewell

Direktör

Född och uppfödd i Lancashire, har Giles varit i styrelsen för Golden Acres sedan dess bildning för nästan 30 XNUMX år sedan.

Efter att ha kvalificerat sig som Chartered Surveyor har han tillbringat sin tid i fritidsbranschen innan han återvände för att ta en aktiv roll på GA Pet Food Partners. Bortsett från välgörenhetsfrågor ligger hans intressen i Wildlife & Conservation.

Jim Whittingham

Operations direktör

Jim gick med i GA Pet Food Partners 1991 efter att ha lämnat Agricultural College. Inledningsvis arbetade han på gårdsidan av vår verksamhet, men när husdjursfoderavdelningen expanderade flyttade Jim in i en produktions- och operativ roll och är nu ansvarig för både tillverknings- och distributionsplatserna.

Genom åren har Jims ställning vuxit i linje med företaget, och han befordrades till styrelsen 2011. På sin fritid tycker Jim om att cykla, åka skidor och driva familjen.

Diane Metcalfe

Kostnadsdirektör

Diane gick med i GA 2002, där hon började i kontot och administrationsteamet. De senaste åren har hon enbart fokuserat på GA Pet Food Partners ekonomiska välfärd och 2014 befordrades Diane till Cost Director med ansvar för att kontrollera kostnader och budget i hela företaget.

Tillsammans med sin roll på GA är Diane en fru till John Metcalfe och en stolt mamma till två döttrar. På fritiden tillbringar Diane tid med vänner och familj, läser och camping (om vädret tillåter). Hon är också en hängiven ledare för sin lokala by Beaver Scout -grupp.

James Bracewell

EUROPEISK försäljningschef

James började arbeta på GA Pet Food Partners från en tidig ålder; han tillbringade sin skol- och universitetssemester och fick erfarenhet från olika delar av verksamheten. Efter examen med en BSc (Hons) i Rural Land Management vid Royal Agricultural College 2012 arbetade han för ett antal nationella agenter innan han återvände hem till familjen kartläggningsföretag och kvalificerade sig som Chartered Surveyor.

Han skötte familjejordbruks- och fastighetsföretaget, och flyttade till GA på heltid efter att ha arbetat för en stor veterinärgrupp och avslutat sin MBA vid Manchester Business School 2017.

William Bracewell

Produktionsdirektör

Will Bracewell anslöt sig till GA Pet Food Partners i januari 2012 som köttchef. Ändå sträcker sig hans förening tillbaka till 2006.

Kommer att få erfarenhet inom Extrudering medan han arbetade mot sin magisterexamen i livsmedelsproduktionsledning, förvärvade expertis inom livsmedelssäkerhet och magra tillverkningsprinciper.

Utanför GA-livet finns Will som arbetar på gården med sin fru Pippa och två barn Harry och George.

Lois Woods

Sales Director

Lois Woods gick med i GA Pet Food Partners i april 2019 och fokuserade initialt på "Partner resa”Innan han flyttade till företagsteamet i juli 2019.

Hon har en stor erfarenhet av detaljhandeln och har olika fältbaserade och ledande roller både på Boots & WHSmith.

Lois är fru till James Woods och stolt mamma till Harry och Freya. Hon tycker om att laga mat, resa och umgås med vänner och familj.

John Hewitt

Tekniska tjänsteman

John Hewitt började på GA 2017 som Partner Brand Marketing Manager och fortsatte sedan med att leda teamet av Technical Services, bestående av Marketing & Design, Nutrition, Forskning & Utveckling och projekt innan han blev teknisk servicechef.

John har en examen i marknadsföring. Hans bakgrund inkluderar bland annat att arbeta på Nike vid deras europeiska huvudkontor i Nederländerna och vara föreläsare i företagsadministration vid Runshaw Business Center. John är en stolt far och gillar att cykla, camping och resa.

Georgina Sims-Stirling

Kommunikationsdirektör

Georgina Sims-Stirling har varit hos GA Pet Food Partners i 10 år, och började som Field Account Manager i sydöstra och på senare tid Partner Experience Manager som hanterade den digitala transformationen inom GA.

Georgina är medlem i Chartered Institute of Marketing och hoppas på att bli fullt Chartered nästa år och få sin Fellow-medlemskapsstatus. Hon har också avslutat en Postgraduate Diploma i B2B digital marknadsföring 2020 och funderar på att ta sin MBA i Brand Management.

Hon är en passionerad supporter av Women in Business och medlem i flera stödjande nätverk.

Utanför GA tillbringar Georgina varje ledig stund med sin unga familj och sin borderterrier Dotty.