Livet hos GA Pet Food Partners

GA Pet Food Partners (GA) är ett familjeägt och familjeägt företag. Varje kollega ses som en förlängning av familjen.

För att belöna allt deras hårda arbete har GA åtagit sig att berika våra kollegors liv genom att genomföra Team Bonding-evenemang som en årlig familjejuldag, julpartier, idrottslag och Team Bonding Days Out. Ändå är det inte allt, läs vidare för att ta reda på hur livet är på GA.

GA Family Fun Days

GA: s årliga familjegyckeldag för våra kollegor närmare varandra för en dag med roliga och festligheter som delas med hela familjen. Denna fantastiska händelse gör det möjligt för kollegor som inte regelbundet skulle umgås tillsammans att ägna kvalitetstid åt att lära känna varandra informellt med alla aktiviteter och faciliteter som företaget betalar.

Varje rolig dag är tema kring ett roligt evenemang med 2021 baserat på BBC TV -programmet; Total utrullning! Våra kollegor organiserade sig i lag och tävlade mot varandra i en rad roliga spel. Titta på videon nedan för att se mer.

Lärlingsplatser

GA Pet Food Partners har många lärlingar som är engagerade i olika affärsområden, inklusive Engineering, Human Resources, Accountancy och Business Administration. Det finns för närvarande tio lärlingar anställda i olika steg i sina utbildningsprogram. Dessa kurser genomförs kl Runshaw College, Preston College, Southport College och St Helens College.

Dessutom har ett nytt partnerskap inletts mellan Runshaw College och GA. Runshaw Colleges strategiska partnerskap med GA inrättades av North and Western Lancashire Chamber of Commerce Young Chamber-programmet, som arbetar för att öka engagemanget för studenter inom det lokala näringslivet för att få arbetsförmåga, kunskap och erfarenhet för att komplettera deras akademiska kvalifikationer.

Som en del av sitt åtagande att arbeta tillsammans med utbildningsinstitutioner är GA Pet Food Partners glada att meddela att de kommer att gå med i arbetsgivarpartnerskapsstyrelsen (EPB) vid Runshaw College. Du kan läsa mer om den här historien genom att klicka här.

Bästa utmärkelsen One To Watch

GA Pet Food Partners är stolta över att ha tilldelats priset för Bästa utmärkelsen One To Watch. B-Heard Survey inbjuder våra kollegor att göra 70 uttalanden om deras välbefinnande, lön och fördelar, personlig tillväxt, team, ledarskap och mycket mer. Det görs på en sju-punkts skala som möjliggör mer nyanserade svar än en överensstämmande / oense-modell eller fempunktsskala. Detta i kombination med Best Companies unika 8-faktormodell ger GA en strukturerad och exakt inblick i hur våra kollegor känner. Dessutom är b-Heard Survey strikt konfidentiell, vilket gör att våra kollegor kan ge ärliga svar utan rädsla för repressalier.

När undersökningen är klar får GA ett bästa företagsindex (BCI) som mäter engagemang på arbetsplatsen. Om BCI-poängen är tillräckligt hög får GA en ackreditering. One to Watch är en specialstatus som tilldelas organisationer där arbetsplatsengagemang visar lovande tecken för framtiden. För att uppnå en One to Watch-status krävs ett minimum BCI-poäng på 600 och återspeglar organisationer med "bra" nivåer av engagemang på arbetsplatsen.

Lancashire Business View Red Rose Awards – 2022 finalister

Red Rose Awards är där Lancashires företag, handel och industri firas. Det ger bästa möjliga plattformar för att främja framgång och för att uppmuntra samhandel i länet.

Lancashire Business View skapade evenemanget för att erkänna affärsexpertis, tillhandahålla bästa möjliga plattformar för att dela framgångar och uppmuntra handel i länet.

GA Pet Food Partners är stolta över att kunna meddela att vi har blivit utvalda till Lancashire Business View Red Rose Awards-finalist för stora företag.

Kollegautveckling

GA Pet Food Partners har flera kollegor som började sin resa på GA och arbetade i företagets produktionsområden innan de gick vidare till kontorsbaserade roller.

Diana Stan, som arbetar inom personalavdelningen, började sin resa i Small Pack-avdelningen innan hon blev en nyckelmedlem i personalresursen. Diana är från Rumänien och kom till Storbritannien i juli 2014 med sin man Alin.

Diana tar med sig all kompetens och kunskap från produktionsgrupperna till HR-avdelningen och ger vägledning om vad som kommer att förbättra lycka och välbefinnande för dem som arbetar inom produktionsområdena. Diana är en enorm förespråkare för engelska lektioner, efter att ha studerat sig själv på Preston College efter sina 12-timmarsskift inom Small Pack-avdelningen. Diana har funnit att ha goda engelska språkkunskaper har hjälpt henne att utveckla sig både i GA och Storbritannien. På frågan om hennes GA-resa sa Diana ...

Anställd i kvartalet

GA Pet Food Partners har inrättat ett Employee Of The Quarter -schema, som gör det möjligt för kollegor att nominera sina kamrater för att bli erkända för att gå "utöver" i sin roll. Detta pris tillåter kollegor att firas för sina prestationer och tilldelar dem ett pris på £ 500 som ska spenderas på en helg efter eget val.

GA är angelägen om att känna igen kollegor och har också skapat ordförandepriset, vilket ger chefer och styrelseledamöter möjlighet att ge kollegor det erkännande som de förtjänar som uppskattade medlemmar i GA-familjen.

Engelskalektioner

GA Pet Food Partners har nyligen utsett en oberoende engelsklärare för att ge engelska lektioner till våra europeiska kollegor. Upptaget för detta har varit fantastiskt, med 230 kollegor för närvarande anmälda. Att förbättra sina engelska språkkunskaper är avgörande för dem som vill skapa sin egen väg inom Storbritannien. Dessutom vill GA stödja kollegor från alla nationaliteter för att ge dem och deras familjer ett stabilt och stödjande liv. Genom att erbjuda engelsklektioner gratis kan GA hjälpa kollegor att uppnå sina mål och ambitioner.

GA Sports & Team Building

Vi är angelägna om att uppmuntra och stödja alla lagbyggnadsaktiviteter och klubbar, från de fyra lagen i GA Football League till Go Karting- och fiskeklubbarna. GA Pet Food Partners tillhandahåller ekonomiskt sponsring för att uppmuntra våra kollegor att delta. Detta gör det möjligt för dem att umgås och närma sig sina lagkamrater och kollegor från andra avdelningar, vilket ytterligare bidrar till att förbättra våra kollegers moral och fysiska välbefinnande.

GA-julfester

Julen skulle inte vara densamma utan en julfest, och på GA Pet Food Partners är vi angelägna om att se till att alla kan vara med. Vår julfest är alltid garanterad en rolig, informell upplevelse med livemusik, gratis mat och dryck och transport gav våra kollegor vårt sätt att säga tack för allt hårt arbete under året.

Runshaw College Employer Partnership Board

Som en del av sitt åtagande att samarbeta med utbildningsinstitutioner i närheten av sina anläggningar är GA Pet Food Partners glada att meddela att de kommer att gå med i Employer Partnership Board (EPB) för Runshaw College. Med campus i både Leyland och Chorley har Runshaw College levererat enastående undervisning och lärande sedan 1974, samt erbjuder exceptionell pastoral vård. Som ett resultat har studenterna tillgång till ett brett utbud av möjligheter och erfarenheter för att hjälpa till att utveckla färdigheter som förbereder dem fullt ut för högre utbildning och sysselsättning.

EPB bildades för att säkerställa att högskolan fortsätter att erbjuda kurser och lärlingsplatser som kommer att utveckla sina studenter och tillgodose behoven hos framtida arbetsmarknadskrav. Runshaw arbetar med arbetsgivare som GA, i hjärtat av samhället, inom en rad sektorer, som kan informera dem om sin sektor, framtida kompetensbehov, kompetensbrister och möjligheter. Arbetsgivare kombinerade professionella insatser inom dessa områden kommer att ingå i Runshaws framtida läroplaner. Nya kurser och lärlingsprogram kommer att undersökas med hjälp av denna information, vilket gör det möjligt för Runshaw att erbjuda bästa möjliga tillhandahållande till sina studenter.

Syftet med EPB är:

  • Att dela viktig branschinformation
  • Identifiera framtida efterfrågan och kompetensbrist
  • Förbättra läroplanen och programmen: Sixth Form College, Adult College & Apprenticeships
  • Ge läroplanens avsikt och föreslå ändringar från resultaten

Jag är mycket glad att GA Pet Food Partners har blivit medlem i arbetsgivarpartnerskapsstyrelsen vid Runshaw College. Vi är stolta över att arbeta i nära samarbete med ett brett spektrum av arbetsgivare så att vi fullt ut kan förstå och möta framtida kompetensbehov i vår region. Våra arbetsgivarpartners förbättrar och samarbetar läroplanen så att alla våra studenter (oavsett om de är unga, vuxna eller lärlingar) är väl förberedda för sin roll i den framtida arbetskraften.

Clare Russell

Rektor & VD, Runshaw College