Livet på GA

GA är ett familjeägt och familjeägt företag. Varje kollega ses som en förlängning av familjen.

För att belöna allt deras hårda arbete har GA åtagit sig att berika våra kollegors liv genom att genomföra Team Bonding-evenemang som en årlig familjejuldag, julpartier, idrottslag och Team Bonding Days Out. Ändå är det inte allt, läs vidare för att ta reda på hur livet är på GA.

Lärlingsplatser

GA har många lärlingar engagerade i olika delar av verksamheten inklusive teknik, personalresurser, redovisning och företagsekonomi. Det finns för närvarande tio lärlingar anställda i olika steg i sina utbildningsprogram. Dessa kurser genomförs vid Runshaw College, Preston College, Southport College och St Helens College.

Dessutom har ett nytt partnerskap inletts mellan Runshaw College och GA. Runshaw Colleges strategiska partnerskap med GA inrättades av North and Western Lancashire Chamber of Commerce Young Chamber-programmet, som arbetar för att öka engagemanget för studenter inom det lokala näringslivet för att få arbetsförmåga, kunskap och erfarenhet för att komplettera deras akademiska kvalifikationer.

Bästa utmärkelsen One To Watch

GA Pet Food Partners är stolta över att ha tilldelats priset för Bästa utmärkelsen One To WatchB-Heard Survey inbjuder våra kollegor att göra 70 uttalanden om deras välbefinnande, löner och fördelar, personlig tillväxt, deras team, ledarskap och mycket mer. Det görs på en sju-punktsskala som möjliggör mer nyanserade svar än en överensstämmande / oenig modell eller fempunktsskala. Detta i kombination med Best Companies unika 8-faktormodell ger GA en strukturerad och korrekt inblick i hur våra kollegor känner. B-Heard-undersökningen är strikt konfidentiell, vilket gör att våra kollegor kan ge ärliga svar utan rädsla för repressalier.

När undersökningen är klar får GA ett bästa företagsindex (BCI) som mäter engagemang på arbetsplatsen. Om BCI-poängen är tillräckligt hög får GA en ackreditering. One to Watch är en specialstatus som tilldelas organisationer där arbetsplatsengagemang visar lovande tecken för framtiden. För att uppnå en One to Watch-status krävs en lägsta BCI-poäng på 600 och speglar organisationer med ”bra” nivåer av engagemang på arbetsplatsen.

Kollegautveckling

GA har flera kollegor som började sin resa på GA som arbetade i företagets produktionsområden innan de gick vidare till kontorsbaserade roller.

Diana Stan, som arbetar inom personalavdelningen, började sin resa i Small Pack-avdelningen innan hon blev en nyckelmedlem i personalresursen. Diana är från Rumänien och kom till Storbritannien i juli 2014 med sin man Alin.

Diana tar med sig all kompetens och kunskap från produktionsgrupperna till HR-avdelningen och ger vägledning om vad som kommer att förbättra lycka och välbefinnande för dem som arbetar inom produktionsområdena. Diana är en enorm förespråkare för engelska lektioner, efter att ha studerat sig själv på Preston College efter sina 12-timmarsskift inom Small Pack-avdelningen. Diana har funnit att ha goda engelska språkkunskaper har hjälpt henne att utveckla sig både i GA och Storbritannien. På frågan om hennes GA-resa sa Diana ...

Kollegapriser

GA har inrättat en kollega för Quarter-schemat som gör det möjligt för kollegor att nominera sina kamrater för att bli erkända för att de går utöver deras roll. Den här utmärkelsen tillåter kollegor att firas för sina prestationer och tilldelas dem med ett pris på £ 500 som ska spenderas på en helg borta efter eget val.

GA är angelägen om att känna igen kollegor och har också satt upp ordförandepriset som ger chefer och styrelseledamöter möjlighet att ge kollegor det erkännande som de förtjänar som uppskattade medlemmar i GA-familjen.

Engelskalektioner

GA har nyligen utsett en oberoende engelsklärare för att ge engelska lektioner till våra europeiska kollegor. Upptaget för detta har varit fantastiskt, med 230 kollegor som för närvarande är registrerade. Att förbättra sina kunskaper i engelska är mycket viktigt för dem som vill skapa sin egen väg inom Storbritannien. GA vill stödja kollegor av alla nationaliteter i att tillhandahålla ett stabilt och stödjande liv för dem och deras familjer. Genom att erbjuda engelska lektioner gratis kan GA hjälpa kollegor att uppnå sina mål och ambitioner.

GA Sports & Team Building

Från de fyra lagen i GA Football League till Go Karting och fiskeklubbarna är vi angelägna om att uppmuntra och stödja alla teambuildingaktiviteter och klubbar, med GA som ger ekonomiskt sponsring för att uppmuntra våra kollegor att delta. Detta gör det möjligt för dem att umgås och växa närmare med sina lagkamrater såväl som med kollegor från andra avdelningar, vilket ytterligare bidrar till att förbättra våra kollegers moral och fysiska och mentala välbefinnande.

GA-julfester

Jul skulle inte vara jul utan personalfest, och på GA är vi angelägna om att alla kan delta. Det är därför vi har två fester för att tillgodose kollegor vars skiftmönster begränsar deras tillgänglighet. Varje part garanteras att det blir en rolig, informell upplevelse med livemusik, gratis mat och dryck och transport till våra kollegor som vårt sätt att säga tack för allt deras hårda arbete under hela året.

GA Family Fun Days

GA har också anordnat en årlig familjedag för att föra våra kollegor närmare varandra för en dag med kul och festligheter som delas med sina familjer. Denna stora händelse gör det möjligt för kollegor som inte regelbundet umgås tillsammans att spendera kvalitetstid på att lära känna varandra informellt med alla aktiviteter och faciliteter som företaget betalar.

Varje rolig dag har ett roligt evenemang med 2019 baserat på TV-programmet; Det är en knockout! Våra kollegor organiserade sig i sju lag och tävlade mot varandra i en serie roliga spel, allt från Wet Sponge Relay Races till den uppblåsbara hinderbanan med glid och glid - komplett med skum!