Ladda ner broschyrer för GA Pet Food Partners

Du kan enkelt se någon av våra broschyrer i vårt spännande flipbook-format, med möjlighet att skriva ut eller ladda ner. Välj bara ditt språk från urvalet nedan för att öppna relevanta språkversioner.

Nytt företagskontoformulär

Fyll i ansökan om nytt kontoformulär. Detta kommer att skickas till vårt nya affärsutvecklingsteam, som kommer att granska ditt ansökningsformulär och sedan kontakta dig angående nästa steg.

English

French

German

Italian

polska

Spanish

Dutch

Portuguese

Det handlar om partnerskap – Din introduktion till att bli en MyLabel partner

Även om vi tillverkar och levererar världens bästa djurfoder, kommer du aldrig att se vårt eget varumärke i någon djuraffär, stormarknad eller onlinebutik. Det beror på att vi gör enbart för våra varumärkespartners. Partnerskap är verkligen viktigt för oss eftersom vi passionerat tror att vår expertis ska leverera din framgång. När du blir partner till GA kommer du inte bara att ha ditt eget märke av fantastiskt djurfoder, du får även tillgång till många olika tjänster. Vi har tagit fram vårt häfte "It's All About Partnership" för att guida dig genom din resa till att bli en MyLabel Partner.

English

French

German

Italian

polska

Dutch

Portuguese

Spanish

Ladda ner broschyrer för vår hundproduktlista

Hundproduktlistan innehåller våra fantastiska serier och recept som är särskilt utformade för att tillgodose alla hunds livsstadier. Från vårt senaste Superfood 65® härkomstområde till vårt ständigt populära Grain Free-sortiment, varje recept har skapats med hjälp av ett expertteam av näringsläkare och världens bästa experter och anläggningar i vår produktion plats.

English

French

German

Italian

polska

Japanese

Spanish

Dutch

Portuguese

Ladda ner vår Cat Product List Broschyrer

Vi har sammanställt fyra av våra mest populära kattområden; Kornfri, Naturals, Super Premium, och introducera det nya Connoisseur Cat-sortimentet i en praktisk produktlista.

English

French

German

Italian

polska

Japanese

Spanish

Dutch

Portuguese

Ladda ner vår produktlista med godsaker-broschyrer

Vi ser till att samma nivå av vård, uppmärksamhet och näringskompetens går in i var och en av våra funktionella / träningsprodukter för hundar och katter. Från kornfria godisar med 80% nylagade och försiktigt ångade proteinkällor till lugnande funktionella godisar. Var och en är specifikt formulerad för att vara både ett smakligt och näringsrikt kompletterande utfodringstillskott.

English

French

German

Italian

polska

Japanese

Spanish

Dutch

Portuguese

Ladda ner våra 5 enkla steg-broschyrer

För att säkerställa att dina etiketter har ett passande utseende för ditt varumärke har vi skapat över 180 etikettmallar som du kan välja mellan. Våra expert Grafiska formgivare skapade varje etikett för att göra det enkelt för dig att anpassa och verkligen göra den till din egen. Med 5 enkla stegsprocessen kan din etikett vara klar på bara tre arbetsdagar!

Engelska - Hund

Engelska - Cat

Engelska - Behandlar

Franska - Hund

Franska - Cat

Franska - godis

Tyska – Hund, katt & godis

Italienska - hund

Italienska - Cat

Italienska - godis

Polska – Hund

Polska – Kat

Polska – Godsaker

Spanska - Hund

Spanska - Cat

Spanska - godis

Nederländska - Hund & katt

Portugisiska - hund

Portugisiska - Cat