Vi presenterar Club GA, din exklusiva community, för att ställa frågor och lära dig genom att få kontakt med vårt team av experter.

Tillgänglig via Partnerportal,* Club GA är en helt ny exklusiv community. Ett utrymme för att lära, ställa frågor och få tillgång till kontinuerlig expertis och resurser för att hjälpa dig som företagare. Målen är enkla, att skapa en onlinegemenskap. En plats där GA-partners som du själv kan dela erfarenheter, samarbeta, debattera heta ämnen och få kontakt genom att be om hjälp från dina GA-experter.

Club GA är en exklusiv community för våra partners att få tillgång till resurser, oavsett om det är vägledning om Kostrådgivning, nya produkter, marknadsföring, sociala medier, POS eller till och med tips och tips från andra partners.

Hur fungerar detta? Din Club GA-plattform är värd för en "Anslut till vårt team av experter"-funktion, där partners kan ställa en fråga till en i vårt team genom ett lättanvänt onlineformulär. Frågor kan laddas upp som text eller, om du vill, som en video för att förklara vad din fråga är. Vi kommer att dela våra svar inom 48 timmar från att din fråga ställdes genom att ladda upp videon eller artikeln direkt till Club GA. Du kommer också att få ett personligt meddelande via e-post när ditt svar är klart.

*Club GA är för närvarande endast tillgängligt i Storbritannien och Irland. Vi planerar att ta med Club GA till våra andra marknader inom kort. Håll utkik i det här utrymmet för ytterligare meddelanden.

Club GA är en helt ny exklusiv portal där du får tillgång till kontinuerlig produkt-, detaljhandels- och affärssupport.

Vad är Club GA och hur fungerar det?

Hur kan jag ställa en fråga om Club GA?

Det är enkelt att göra din beställning via partnerportalen eller via din kontoansvarige

Steg 1: Ställ din fråga

Skicka in din fråga till vårt team genom att fylla i en enkel webbformulär.

STÄLLA EN FRÅGA
Våra MyBox-experter samlar in och packar din beställning på supersnabb tid

Steg 2: GA kommer att svara

Vårt team av experter kommer att granska din fråga och sedan laddar vi upp vårt svar till Club GA.

Vår kurir levererar försiktigt ditt husdjursmat till alla destinationer

Steg 3: Se ditt svar

Vi kommer att dela ditt svar på Club GA och vi kommer att meddela dig via e-post när ditt svar är klart.