Lediga tjänster hos GA Pet Food Partners.

Din Expertis - Vår Framgång. Gå med i GA-teamet.

Hoppa direkt till lediga jobb

På GA Pet Food Partners är vi fast beslutna att investera i framtiden. Från innovationer inom tillverkningen till det löpande stödet till våra partners. För att utveckla en hållbar framtid för GA har vi tillgängliga jobb för talangfulla personer som vill ansluta sig till vår familj.

GA Pet Food Partners uppdrag är att tillverka och leverera världens bästa foder för sällskapsdjur. Med 2,000 XNUMX partnermärken över hela världen strävar vi efter att uppfylla kraven och överträffa förväntningarna. Organisationens kärnvärden är kvalitet, innovation och integritet; dessa värden är inbäddade i hela företaget och ingår i allt vi gör.

Vi har många varierande lediga jobb för exceptionella människor. På GA Pet Food Partners, är vi stolta över att ha en mångsidig och mångkulturell bakgrund med kollegor som går med i GA-familjen från hela världen.

Företagets expertis och ständiga investeringar i innovativ forskning och utveckling leder till nya produktutvecklingar som partnervarumärkena kan ta tillvara på och marknadsföra med stor framgång. GA har vuxit enormt under de senaste åren som ett familjeägt företag, och vi ser ambitiöst på ytterligare omfattande tillväxt.

At GA Pet Food Partners, är vi stolta över att ha en mångsidig och mångkulturell bakgrund, med kollegor från hela världen som går med i GA-familjen. Men GA är också måna om att rekrytera lokala talanger för att stödja lokalsamhället och ge möjligheter till människor som bor i nordvästra England. GA välkomnar nya människor som vill göra skillnad och har arbetsmoralen att leverera.

Om du är intresserad av att bli en del av GA-familjen, vill vi bjuda in dig att skicka ditt nuvarande CV till vår karriärutvecklings- och rekryteringschef recruitment@ga-petfoodpartners.co.uk, tillsammans med en kort beskrivning av den roll du söker.

Observera att vi inte tar emot förfrågningar från jobbrekryteringsbyråer. Vi kommer endast att kontakta personer som vi vill ha kontakt med.

GA Pet Food Partners är en arbetsgivare som främjar Lika möjligheter och ålderspositivitet Arbetsgivare. Kandidater måste vara berättigade att bo och arbeta i Storbritannien. Tjänsterna som utlysts nedan är öppna för både interna och externa kandidater.

Priser för bästa företag

GA Pet Food Partners är stolta över att ha fått utmärkelsen Priset för bästa företag som är mycket bra att arbeta för 2023. b-Heard-undersökningen bjuder in våra kollegor att göra 70 påståenden om deras välbefinnande, lön och förmåner, personlig tillväxt, team, ledarskap och mycket mer. Den poängsätts på en sjugradig skala som möjliggör mer nyanserade svar än en instämmer/inte håller med-modell eller femgradig skala. Detta, i kombination med Best Companies unika 8-faktormodell, ger GA en strukturerad och korrekt inblick i hur våra kollegor mår. b-Heard-undersökningen är strikt konfidentiell, vilket gör att våra kollegor kan ge ärliga svar utan rädsla för repressalier.

När undersökningen är klar får GA ett BCI-poäng (Best Companies Index), som mäter engagemang på arbetsplatsen. Om BCI-poängen är tillräckligt hög får GA ackreditering. Mycket bra att arbeta för 1-stjärnig ackreditering är en betydande prestation som visar att en organisation tar engagemang på arbetsplatsen på allvar. Tilldelas organisationer med ett BCI-poäng på minst 659.5, den 1-stjärniga ackrediteringen betyder "mycket bra" nivåer av engagemang på arbetsplatsen.

GA är också glada att meddela att vi har tilldelats inte bara utmärkelsen Very Good To Work For utan också rankas bland de 100 bästa stora företagen att arbeta för i Storbritannien, de 75 bästa företagen att arbeta för i Norden. West of England, och ett av de 10 bästa företagen att arbeta för inom tillverkning.

Runshaw College Employer Partnership Board

Som en del av sitt åtagande att samarbeta med utbildningsinstitutioner i närheten av sina platser, GA Pet Food Partners är glada att kunna meddela att det kommer att gå med i Employer Partnership Board (EPB) för Runshaw College.

Runshaw College har campus i både Leyland och Chorley och har sedan 1974 levererat enastående undervisning och lärande samt erbjuder enastående pastoral omsorg. Som ett resultat av detta har eleverna tillgång till ett brett utbud av möjligheter och erfarenheter för att hjälpa till att utveckla färdigheter som förbereder dem helt och hållet för högre utbildning och arbete.

EPB bildades för att se till att högskolan fortsätter att erbjuda kurser och lärlingsutbildningar som gör att studenterna utvecklas och uppfyller behoven på den framtida arbetsmarknaden. Runshaw samarbetar med arbetsgivare som GA, i hjärtat av samhället, inom en rad olika sektorer, som kan informera dem om sin sektor, framtida kompetensbehov, kunskapsluckor och möjligheter. Arbetsgivarnas kombinerade yrkesmässiga bidrag på dessa områden kommer att ingå i Runshaws framtida kursplaner. Med hjälp av denna information kommer nya kurser och lärlingsprogram att undersökas och sökas upp, vilket gör det möjligt för Runshaw att erbjuda sina studenter bästa möjliga utbud.

Syftet med EPB är att:

  • Att dela med sig av viktig branschinformation
  • Identifiera framtida efterfrågan och kompetensbrist
  • Förbättra läroplanen och programmen: Sixth Form College, Adult College & Apprenticeships
  • Ge en avsiktlig läroplan och föreslå ändringar utifrån resultaten.

Det gläder mig att GA Pet Food Partners har blivit medlem i Employer Partnership Board vid Runshaw College. Vi är stolta över att arbeta i nära samarbete med ett brett spektrum av arbetsgivare så att vi kan förstå och tillgodose de framtida kompetensbehoven i vår region. Våra arbetsgivarpartner förbättrar och skapar tillsammans läroplanen så att alla våra elever (oavsett om de är ungdomar, vuxna eller lärlingar) är väl förberedda för sin framtida roll på arbetsmarknaden.

Clare Russell

Rektor och VD, Runshaw College

Lancashire Business View Red Rose Awards – Vinnare av stora företag 2022 och vinnare av familjeföretagspris och exportpris 2023!

Smakämnen Red Rose Awards är där Lancashire företag, handel och industri firas. Det ger bästa möjliga plattformar för att främja framgång och uppmuntra handel i länet.

Lancashire Business View skapade evenemanget för att uppmärksamma företag som är utmärkta, tillhandahålla bästa möjliga plattformar för att dela med sig av framgångar och uppmuntra handel i länet.

GA Pet Food Partners meddelade stolt att vi hade tilldelats Lancashire Business View Red Rose Award for Large Business 2022. Men vi är ännu stoltare över att meddela att GA Pet Food Partners har vunnit både 2023 Export Award och Family Business Award vid 2023 Red Rose Awards.

Vinnare av Red Rose Awards 2022 Large Business Award
Red Rose Awards Finalist 2023
2023 Red Rose Awards Export Award Finalist
2023 Red Rose Awards Family Award Finalist

Nuvarande lediga jobb hos GA Pet Food Partners

Nedan är våra aktuella lediga jobb på GA Pet Food Partners. Om du inte hittar tjänsten du söker, vill vi bjuda in dig att skicka ett mejl till oss med ditt aktuella CV och en beskrivning av tjänsten du söker, så kontaktar vårt rekryteringsteam dig. Fortsätt komma tillbaka till den här sidan för framtida lediga jobb.

Maila vårt rekryteringsteam