Export & Logistik 400,000 XNUMX kvadratmeter Distributionscenter En påse till flera behållare Exportera till över 50 länder världen över MyBox Delivery Export & Logistik 400,000 XNUMX kvm Distributionscenter En påse till flera behållare Exportera till över 50 länder världen över MyBox Delivery Export & Logistik 400,000 XNUMX kvm Distributionscenter En påse till flera behållare Exportera till över 50 länder världen över MyBox Delivery

Med ett distributionscenter på 400,000 XNUMX kvadratmeter kan GA enkelt lagra och distribuera din husdjursmat i valfri mängd till valfri destination.

Många märken för sällskapsdjur är så väl integrerade med GA att de har haft betydande besparingar, partner behöver inte investera i egen lagring eller kommersiell fastighet.

Många av våra partners hanterar inte ens deras lager, så första gången de ser maten är när den säljs i en djuraffär. Detta innebär att våra partner kan samarbeta med GA med mycket magra affärer med fokus på deras försäljnings- och marknadsföringsaktiviteter samtidigt som de håller höga omkostnader.

Lagring av färdiga varor är ofta en stor fråga för varumärkesägare, särskilt för nya företag eller när tidsbestämda leveranser krävs. Det nya GA-distributionscentret erbjuder GA-partner ännu större flexibilitet med en dedikerad 400,000 61 kvadratmeter modern enhet med direkta motorvägsförbindelser till både M6 och M28,000. Den XNUMX XNUMX pallförvaringsanläggningen använder ett datorstyrt lagersystem som länkar både tillverkning och distribution. Detta unika system garanterar full spårbarhet för varje produkt.

Skjut Vi exporterar till över 50 länder världen över

Skjut Global export Vi förstår hur utmanande global export kan vara. Därför förser vi dig med dedikerade flerspråkiga experter som kommer att hantera de nödvändiga exportcertifieringarna för dig. Du kommer att få den unika möjligheten att få tillgång till en mängd globala anslutningar för att växa ditt varumärke över hela världen. Du kan alltid prata med någon på ditt modersmål. Med ett multinationellt lag från hela världen kan du förvänta dig att få en professionell service.

Vi har dedikerade interna kontohanterare och fältkontohanterare för en mängd olika länder runt om i världen, inklusive Frankrike, Tyskland, Italien, Polen, Portugal, Japan, Spanien, Sverige och Nederländerna. Våra kontoansvariga är flytande modersmål på sina respektive språk och kommer att samarbeta med dig för att säkerställa en smidig resa från början till slut.

Distributionscentrets fakta

 • 28,000 pallar

  Det ungefärliga antalet som distributionscentret kan innehålla när som helst

 • Två miljoner påsar med sällskapsdjur

  Den ungefärliga kapaciteten för våra distributionscentra.

 • 10.2 meter

  Höjden på vår övre balk på vårt rack. Våra gaffeltruckar använder kameror för att styra föraren till rätt positionering.

 • 20,000

  20,000 XNUMX etiketter skrivs ut per vecka

 • 40 lastningsplatser.

  36 lastningsplatser med dockningsniveller och 4 lastplatser för grupp- och sidolaster.

 • 58 gångar

  Vårt distributionscenter har 58 gångar med staplingshyllor.

 • 150 miles (241 km)

  Det genomsnittliga avståndet som körs av varje gaffeltruck varje dag runt distributionscentret.

 • 200 lastbilar

  Det genomsnittliga antalet lastbilar som kommer in till vårt distributionscenter varje vecka, inklusive egna leveranser.

 • Vi exporterar till 50 länder

  Längst norr är Island, längst öster är Japan, längst söder är Nya Zeeland och längst väster är Guadeloupe.

 • 3000 etiketter

  Det genomsnittliga antalet partneretiketter som tillämpas varje dag i vårt distributionscenter

 • Renare och friskare.

  Vårt distributionscenter använder elektriska gaffeltruckar för att minimera buller och föroreningar. Vi har 10 Altet PLP200-körningar på drivna pumpbilar, 5 Toyota RRE200 skjutstativtruckar och 4 Briggs Electric Countrebalance gaffeltruckar. Allt med batteribyte.

MyBox Delivery

Att driva ett företag är utmanande och tiden är begränsad. På GA strävar vi efter att göra ditt liv enklare genom att ge dig större flexibilitet och mer kontroll. Genom att använda ditt onlinebeställningssystem kommer du att kunna göra beställningar vid en tid som passar dig. MyBox Delivery är vår snabba och praktiska tjänst som låter dig beställa så lite som en väska och skicka den till valfri destination, inklusive direkt till dina kunders dörrar *.

Du kontrollerar all kommunikation med din kund. De kan kontakta dig via telefon, butik eller online, men GA talar aldrig med din kund, och din låda visar inte heller någon korrespondens från GA.

* 48-timmars leverans är endast tillgänglig i Storbritannien och Irland.

Ta reda på mer om leverans av MyBox

Kollegas spotlight: En intervju med Darren Swift

Hur länge har du arbetat på GA?

Sjutton år hittills, efter karriärer inom Royal Corps of Signals och Her Majesties Prison Service. Jag började med GA i fabriken på förpackningslinjen och flyttade sedan till butikerna för lastning av fordon och allmänna lageruppgifter. Jag blev platschef för R2 Distribution Center i april 2011 och D2 Distribution Center i december 2016. Rollen kan ibland vara mycket utmanande men ger utmärkt arbetsglädje, och jag har turen att arbeta med ett fantastiskt team.

Vilka är de viktigaste förändringarna du har sett när det gäller lager / logistikinvesteringar och förbättringar?

Den viktigaste förändringen jag har sett är omfattningen av verksamheten, från de tidiga dagarna med att ladda ut gamla byggnader på Plocks Farm för en handfull kunder, till de två specialbyggda dedikerade distributionscentralerna till hundratals kunder över hela världen. GA har nu flexibiliteten och förmågan att tillgodose nuvarande och framtida krav på lager för våra partners. Det har också skett betydande förändringar i tekniken, och vi använder nu några av de mest avancerade tillgängliga automatiseringarna.

Var ser du tillväxten och fokus under de kommande månaderna / åren?

MyBox Delivery är ett område i verksamheten som växer ständigt både hemma och utomlands. Vi har gjort en betydande investering för att säkerställa att vi kan hantera våra partners tillväxt och framtida behov. Expansion till marknader i andra länder är också en ökande potential, tillsammans med att utveckla befintliga inhemska partners tillväxt.

Vilka är de viktigaste fördelarna som partner kan få från vår lager- / logistiktjänst?

Med ett stort lager av produktutbud på upp till 28,000 1 pallar ger vi våra partners sinnesro att de kan beställa allt från XNUMX påse till flera fulla laster som kan skickas till alla destinationer över hela världen. Oavsett om partnern är en liten oberoende djuraffär eller ett stort multinationellt företag, erbjuder vi samma servicenivåer för alla.

Darren Swift

Warehouse & Distribution Center Manager